Leírás
A szicíliai paradicsomszósz elkészítéséhez kétféle helyi paradicsomfajtát használunk. A szósz alapját a hosszúkás alakú San Marzano paradicsom helybeli ökotípusa, illetve az édes, aprószemű Datterino paradicsom adja. A feldolgozás során minimálisan extra szűz olívaolajjal, hagymával, cukorral és sóval ízesítjük. Felhasználási javaslat: a mártást fazékban, alacsony lángon melegítjük, ízlés szerint hagymával, cukorral, sóval ízesítjük, alkalmanként megkeverjük majd összekeverjük a főtt, meleg tésztával.
Termékinformációk
Súly: 560 ml
Összetevők: paradicsom, cukor, só.
Ételpárosítás: számos étel elkészítésének alapja lehet, mint például a mediterrán konyha ízét képviselő egyszerű paradicsomos tészta.
Szavatossági idő: a gyártási időtől számított 24 hónap.
Tárolási javaslat: szobahőmérsékleten, felbontás után tárolja hűtőben és három napon belül fogyassza el.